70 dagar kvar!

Posted by in OS Rio 2016

På slutet av säsongen brukar man nästan längta tills mästerskapen är över, för att man längtar till den längre vilan och friheten omkring träning. Men nu börjar jag nästan känna stress över att detta kommer vara slut för fort. Jag har ju knappt hunnit njuta ännu! Jag lever fortfarande kvar i ruset av att jag ska till Rio. Jag vaknar på morgonen med en sorts lättnad som inte fanns där innan och det känns som att mina skratt är mer äkta och lättåtkomliga än innan kvalen. Jag kommer kanske leva i det ruset ända fram tills OS, vilket jag absolut tror är något positivt, det gör träningarna liite lättare att genomföra. Jag tycker att träningarna på sidan av mattan går väldigt bra men på brottningsträningarna glömmer jag ofta bort att jag fortfarande är skadad. Jag glömmer snabbt och blir lika fort irriterad på migsjälv, vilket ibland leder till frustration. Men även det kan kanske vändas till något positivt..??


Idag är det bara 70 dagar kvar tills jag tävlar på OS. 70 ynka dagar! Stanna tiden tack!