Busy weekends from now!

Posted by in Träning

Helgen var snabbt över och idag är det redan tisdag. Det var den sista lediga helgen vi hade innan allt drar igång, nu har vi 9-10 veckor med fullspäckat schema. Slutmålet på den ”första säsongen” (jag brukar säga att vi har 2 högsäsonger per år, 1a fram till EM och 2a fram till VM)  är EM i Dortmund som går den första veckan i April. Det som står närmast är GP tävlingen i Falkenberg nu på lördag och nästkommande helg är det en viktig interntionell tävling i Turkiet. På tur står sedan läger, SM i Arboga, World Cup i Frankrike, läger, läger och tillslut EM i Tyskland. Några roliga, viktiga och tunga veckor väntar alltså mig, spännande!

Dormagen 2007 (29)Dormagen 2007 (34)Dormagen 2007 (15)Dormagen 2007 (10)

Några bilder från en internationell tävling i Tyskland 2007 🙂

Idag har jag klickat hem en ny dator! Ja alltså inte spontant utan en som jag har kikat på ett tag. Jag funderade länge på en MAC och alla jag frågade tyckte jag skulle köpa en (iaf alla killar!) men jag bestämde mig för att köra på en vanlig och lägga pengarna på något annat, pappa sa nått om en utlandsresa och så var saken avgjord 😉 Det var på tiden att jag köpte en ny då den gamla LGn har gått sönder så att skärmen inte hålls uppe, massa skitprogram som gör datorn seg och inte tala om batteritiden på 2 min (sladden måste alltid sitta i – perfekt resedator!?). Så nu slipper jag den!

Nu ska jag kila iväg till Emma, hennes matdag nu igen, hon nämnde nått om grynkorv igår (grynkorv?? – låter helt mysko :P) spännande att se vad det blir. Hej på er!