EM Serbien 2012

Fredag den 13e – turdag!

Jag sprang på en artikel som Aftonbladet skrev om mig efter mitt EM guld, hade inte läst den förut men den var faktiskt bra :) Kolla in den här! Och så kom jag på att jag har massa bilder därifrån på min mobil som jag inte har visat!

Hallen utifrån :)

Och innifrån :)

Nere i källaren fanns en lounge som dom hade byggt upp. På TV skärmarna där i bakgrunden kom lottningen från invägningen upp och bakom min rygg gick man in i matsalen. Här spelades alltid ganska hög musik och snacka om att man blev stressad av det när man satt i matsalen och åt.. :PDet fanns till och med en bar..

Matsalen

Mina 2 anhängare ;)UppvärmningshallenSussi utvärderade insatsen på mitt guld – Henna 30 % på mattan och vi 70 % på läktaren.. Haha! Jag tackar och bockar för det och hoppas att ni återkommer på tävlingar om statistiken ser ut så ;)

Prispallen :)

 Jag och Sofia på dopingkontrollen där vi nog seriöst slog nytt tidsrekord!Jag och Fari i hallen :)

Och Fari på prispallen, vi kom ju på 3e plats i nationsstriden!

Äntligen är helgen här igen och det betyder vila. Nu är det bara 1 vecka kvar tills vi åker mot Bulgarien och det gör inget för mig om veckan går snabbt, för det ska bli skönt att få den tävlingen ur världen :) Idag hade vi 2 st matchpass med 2 st matcher på vardera pass. Kanske inte låter så mycket men det är i princip som under en riktig tävlingsdag. Jag kände mig pigg och taggad på morgonen men på andra passet var det lite halvt bortblåst.. Och så råkade en kille som jag körde med stuka foten och la av efter halva matchen, så då sa jag till Fari ”Jag skiter i det här nu..”. Annars hade kanske jag också hoppat på ett ben hem från träningen.. För det brukar alltid vara på sista hårda matchpasset, i sista matchen, i sista minuten, som man skadar sig (ungefär som han gjorde förutom att det var 3 min kvar..). Och trots att jag och Jenny imorse utnämnde Fredag den 13e att vara en turdag så kanske man ändå ska se upp ;) Men helt ärligt så var jag lite tacksam att slippa den sista minuten.

Nu äre helg och jag ska njuta och enligt klart.se ska vädret bli hyfsat nice iaf :) Trevlig helg på er alla!

PS. Jag tror egentligen inte på fredag den 13e oturen. Bara så ni vet.

2 reaktion på “Fredag den 13e – turdag!

 1. Rune Pettersson

  Hej Henna!

  Jag skulle ha skrivit detta för länge sedan, men bättre sent än aldrig…
  Du kan inte ana hur glad jag är, och många andra i klubben (Klippan) också, över Dina framgångar på sista tiden. Du är en så fin tjej att man inte kan låta bli att glädjas varje gång Du når Dina mål!

  Kram på Dig!

  Rune

 2. Pingback: Vattenfalls Olympiska Talangprogram | Fredag den 13e – turdag!

Kommentarer inaktiverade.