Henna 2.0

Posted by in Träning

Jag lever. Sitter i soffan och tittar på Mästarnas Mästare. Igår var det Melodifestivalen och dagen innan dess Skavlan. Är inte det lite gammeldags att titta på sånt?  Jo, kanske.. Men jisses vad livet rullar på och springer iväg fort. Jag har under det senaste halvåret bland annat; dragit ihop 35 högskolepoäng, pendlat ca 40 000 km (Klippan-Lund), lärt känna många nya (och nygamla) människor, opererat ögonen en andra gång, börjat på nytt jobb, avverkat 6 tentor och många träningstimmar ovanpå allt. Framför allt har jag nog under de senaste 6 månaderna börjat lära känna mig själv. Jag vet t.ex. med säkerhet att jag behöver sova ca 10 h per natt i minst 4-5 dagar per vecka för att orka med livet i allmänhet. Det låter kanske mycket men utan sömnen så kommer jag ingenstans nu för tiden. Tur att jag bara pluggar och tränar så att jag kan bestämma hur länge jag vill sova på morgonen. Det är endast söndagarna som är spenderade på jobb och en enda tidig morgon i veckan kan jag stå ut med (och med tidig så menar jag uppstigning kl 5 på morgonen..). Det går fint så länge som jag inte är i skolan varje dag. Mitt mål är att jag ska vara i skolan en till max två gånger/vecka. Jag pluggar på 100% i dagsläget (ej på distans) och sedan november har jag bara gått på de obligatoriska delarna av utbildningen, pluggat hemifrån och klarat mig otroligt bra. Jag har lätt för plugg i nästan alla dess former och tur är väl det. (Mina grymma pluggkompisar ska ju självklart också nämnas!!). Det är egentligen inte jobbigt att vara i skolan så sett, problemet ligger i att jag pendlar 1,5 h enkel väg för att komma till skolan i Lund och att jag sedan tränar i Helsingborg och bor kvar i Klippan. Ni förstår pendlingstimmarna per vecka. Men jag tänker såhär: Jag har alltid bott inom 5-10 min från skola, träning, jobb, osv., alla har inte den lyxen och nu är jag en av dom. Jag kommer inte att ha det såhär för evigt och så länge det är värt det så kör jag på. Nytt år, nya löften och allt det där.

Klippte ju även av mitt långa hår. Det går i vågor. Först sparar jag jättelångt, sen blir jag otroligt leds och klipper det kort, och så börjar det om igen. Nu är jag ganska tillfreds med min längd, det får jag lov att vara tills håret växer ut igen. Bilderna är förresten iPhone vs Samsung. Nu har jag provat båda och är ändå helt övertygad om att iPhone är bättre, enklare, smidigare och snabbare. Jag tänkte om ni också undrade över det. Så nu vet ni.