Hurtig i vårsolen

Posted by in Träning

Jag introducerade ett nytt ord för skåningarna igår – Hurtig. Jag fick 2 olika förklaringar på vad det kan betyda 1. Duktig och 2. Söt. Det sistnämnda var ganska roligt, övertygande lät han också när han försökte förklara det för mig och sätta in det i en mening 😛 Hurtig betyder iaf att man på ett piggt/raskt/snabbt/livligt sätt utför något, (allra helst om det är tidigt på morgonen) då är man en riktig hurtbulle 😉 Så till alla skåningar där ute – nu vet ni!

En annan upplysning till er skåningar, såhär ser en riktigt fin vårdag ut i Gällivare:

Klippan 2007 (166)

Lite annorlunda från skåne va? Bilden är tagen den 11e mars 2007 då jag grävde en grop i snön på altanen och satte mig ner för att njuta av solen lite 😀 

Idag har jag tagit en låång sovmorgon, promenerat som värsta hurtbullen i det superfina vädret och sedan åkt in till väla för att handla ett par värmeshorts. Min baksida var inte riktigt så bra som jag trodde igår, så jag tänkte testa hur det känns att köra med värmeshorts på. Tyvärr fanns inte min storlek på såna shorts som jag ville ha så imorgon ska jag ringa in till Stadium och Intersport i Helsingborg och höra om dem finns där. Tills vidare klarar jag mig utan för vi har ändå ingen brottning i helgen.

Kvällen ska spenderas med filmen National Tresaure som går på 4an, ganska bra film faktiskt, se den!