Karin ”Bättre Jogga än Grogga!”

Posted by in Träning

Igår hade jag sovmorgon. När morgonen närmade sig vaknade jag till, somnade om, vaknade till igen, somnade om, vaknade och tänkte att klockan verkligen måste vara kring 12, tittade på klockan, 9.20. Min vana om att kliva upp vid 8 är ännu kvar då jag på en sovmorgon vaknade av mig själv INNAN 10! Så istället för att ligga och dra mig, kilade jag iväg till ica och handlade. Det blev lite nötter, torkad frukt och 70 % choklad som jag skulle använda till att baka fruktbollar. Dom blev faktiskt jättegoda och smakade nästan likadant som vanliga chokladbollar fast dom är mycket nyttigare.

P1290519

Passande plastlåda jag hade va? 🙂

Både fredagen och idag är det handboll som gäller. Bronsmatchen med Sverige pågår just nu och jag är lite halvt involverad. I fredags kollade jag och Sofia först handboll, sen drog vi ut och sprang en tur i vinterkvällen här i Klippan. Ibland blir man ju fundersam och undrar vad fasen man håller på med, fredagskvällarna ska väl inte spenderas i löparskorna!? Men jag fick ett ganska rolig kommentar åt det ”Bättre jogga än grogga” Santsant 🙂 Vi snackade lite här om dagen – tex om man är på gymmet en fredag eller lördagskväll och in kommer någon annan ung kille/tjej och den första tanken som slår en är ”vad är det för fel på den där som spenderar en helkväll på gymmet?”. Själv är man ju såklart alltid ett undantag!! Haha… 😉

Bild0006

Dagens väder här i Klippan är ungefär lika skönt som det var denna dagen (bilden – Sofia, Jag och Ann-charlotte). Det var en av våra grillningar förra våren hemma i Gällivare. Det är lite tradition i Norrland att man packar matsäck, sittunderlag, ved och tändstickor och drar ut efter E10an och grillar. Om solen lyser och sällskapet är högklassigt så blir det garanterat en härlig eftermiddag 🙂

Bild0007

Brandmannen Henke var ”in charge of the fire”. Även Hanna och Jonas var med den dagen 🙂 Hoppas vi hinner med någon grillning i Gällivare detta året också!

Nu ska jag kolla handbollen, det är riktgit spännande! Heja Sveeeerige 😀