Mot OS kval nr 2 i CHN

Posted by in Tävling

Jenny klarade kvalet!!!!!!!!!!!!!! Hon var lätt bäst i 72 kg och tog hem hela skiten! Hennes semifinal (där vinnaren blev OS kvalad) var otroligt spännande och trots att vi på sidan svor, svettades och hurrade tillsammans med henne, var vi oerhört stolta 🙂 Grattis som fan Jenken, det är du värd! Nu får vi bara vänta på att SOK nominerar henne officiellt till OS så är allt klart 🙂

Jag förlorade mot en ryska i första matchen 🙁 Och med tanke på motståndarna som ryskan hade efter mig så kan man lätt säga att hon redan var OS kvalad efter första matchen.. Det som kändes jobbigast var att jag visste att jag måste göra om allt en gång till i helgen. Bantningen, nervositeten, resan..  Egentligen var jag inte inställd på att köra både i Bulgarien och i Kina. (Hade såklart hoppats på att klara kvalet i BUL men om jag inte gjorde det så var det meningen att Johanna skulle åka till CHN). Men nu är det inte så och jag får gilla läget för det finns ju verkligen inget val och jag har faktiskt bara mig själv att skylla. Vi har ju haft tävlingar flera helger i rad förut och det har inte varit några problem så det är bara att bita ihop och köra på. Jag jagar ju drömmen!

Nu har jag iaf gjort ett kval och är inne i själva grejen. Och jag tog ju ett brons i helgen, vilket hade varit bra på vilken annan tävling som helst men trots det har jag aldrig varit så besviken över ett brons! När jag förlorade mot ryskan så gick all luft ur mig. Det var som att hjärnan inte hade kvar någon ork till kroppen men trots det vann jag ändå säkert mot tyskan och grekiskan. Fast jag har nog aldrig varit så otaggad inför en match någonsin, som i mitt återkval. Jenny gick sin kalabalik-semifinal-match precis innan mig och jag var såklart helt inne i den för mina matcher spelade ändå ingen roll efter förlusten.. Och sedan har jag heller aldrig varit med om ett så konstigt finalpass som igår; Dom som var kvalade var redan i himlen och dom som hade förlorat var totalt nere. Det var många brottare som lämnade WO. Ledarna gick runt och snackade med varandra om kommande OS kval. I princip ingen hejjade på någon på mattan. Alla ”värmde upp” på det lojaste/lataste sättet som bara går (om dom ens värmde upp). Brottare grattade andra brottare. Vinnarna av bronsmatcherna kom ut från mattan, satte sig i hörnet och storgrinade av besvikelse. Jag själv skrattade trots att jag ville gråta. Stämningen i hallen var jätte otaggad, chillad och känslosam. Sjukt konstigt!

Tänkte visa lite fler bilder från helgen. Här är en del av hallen.. (Jenny i finalmatchen på första bilden)Hungriga tjejer vid invägningen.. Och fyyyy faaaaan vad vissa bantade!!! En tyska i 48 kg svajade på benen när hon stod upp. Coacherna klippte bort alla sömmar och benen på hennes trikå för att den skulle väga så lite som möjligt. Trots sin hemska bantning kämpade hon som fan och kvalade, verkligen riktigt bra gjort av henne med tanke på hur hon såg ut 🙂 Ukrainskan i 48 klippte av sitt långa, fina, tjocka blonda hår till en riktigt kort page, hon lär nog knappt kunna fixa till den hos en frisör heller för då blir det säkert ännu värre..

Tävling 🙂

Idag sätter jag mig på planet mot Kina och 2a OS kvalet med Fari och Partik. Igår när vi åkte hem frågade finnarna ”Kommer du till Finland Henna?” (det 3e Os kvalet går i Helsingfors). ”Det hoppas jag verkligen inte!” svarade jag och vinkade 😛 Nu är det all fokus på Kina. Fan nu måste jag sluta mesa!

Facebook fungerar inte i Kina (fan! hehe) så ni får gärna kolla in här om jag uppdaterar något, har inte bestämt mig om jag ska det ännu utan jag får se hur det känns där. Länk till FILAs Officiella OS kval hemsida kommer nog upp på FILA-wrestling inom kort (länk till FILA finns i menyn) och den kommer fungera likadant som sist. Nu ska jag tvätta, packa och fixa innan vi åker kl 18 i eftermiddag. Jag hoppas ni fortfarande är med mig!! Ha det bra 🙂

Oj, jag höll ju nästan på att glömma detta!!! 🙂 🙂 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=9E9-u6oaeb0