Never let failure get to your heart

Posted by in Inlägg med video, Läger, Träning

Hallå där hemma! I fredags tävlade vi tjejer här i Italien. Efter tre matcher (mot Colombia, Italien och Egypten) slutade fredagen med ett efterlängtat guld för min del. Mitt mål var att jag skulle kunna vara nöjd med att ha brottats, inte besviken över ”varför brottades jag inte bara!”. Och jag gjorde verkligen det denna gången! där fanns helt klockrena anfall och sedan lite att jobba på såklart, som vanligt 😉 Det var länge sedan jag fick kliva högst upp på pallen och det kändes som att jag behövde det inför sommarens hårda träningsschema! Även Jenny vann guldet efter tre stycken matcher så vi var två nöjda och trötta korvar efter dagen (som hade börjat riktigt tidigt, uppstigning kl 6.20!!!). Tyvärr blev Sofia sjuk under veckan så hon fick snällt stå över tävlingen, agera enmans hejarklack och äta en massa piller som gjorde under, vilket resulterade i att hon nu är tillbaka på banan 🙂 Resten av helgen hade vi vila och det var inte emot någon av oss då stället vi är på och hotellet är helt uuuunderbart fint! Här mår vi gott 🙂

20130604-214733.jpg

20130604-214759.jpg

20130604-214810.jpg

20130604-214823.jpg

20130604-214846.jpg

I måndags började träningslägret och jag har typ tio stycken olika tjejer runt min vikt som jag kan sparra med = grymt bra!!! Vi har hittills hunnit med 3 brottningspass och ett fyspass på stranden. Här nedan kan ni se vad vi hade för oss på strandträningen. Jenny var inte med på passet så hon hann filma lite och både jag och Sofia är eniga om att hon är lite ”hånig” i sina kommentarer.. Vad tycker ni?? 😉