Dormagen 2007

OS-kval i BUL

Pepp, Pepp – imorgon drar vi mot OS kvalet i Bulgarien! Jag vet att jag borde vara bra nu och att formen finns där. Jag vet att om jag verkligen bara brottas så har jag mycket goda chanser att kvala. Jag vet att jag jagar nu och det är precis det jag gör som bäst. Och jag vet att mina motståndare vet om det :) Nu fan kör vi!!!!

Skulle ju inte sitta fel om man lyckas med något av dessa dyk ;) Jag i rött ovanför och Freddie i rött nedanför :)

Eller om man fick in någon av dessa benkopplingar, jag och Emma :)

Eller en riktigt fin kalkon som Sara Karvonen alltid brukade fixa :)

Eller en snygg rullning med armen.. Hanna W i överläge :)

Eller så kan man ju alltid hoppas att man får chansen till den här mosande kopplingen som Lisa lyckades med ;)

Till Bulgarien blir det jag, Jenny, Fari såklart, ledar/coachen Patrik, filmaren Micke och från herrsidan är det Ara som representerar Sverige + herrarnas ledare. Även min andra-pappa kommer ner och hejjar på oss! Och om vi går till final är det ingen snack om saken, jag har med pennorna ;)

Jag lämnar som vanligt bloggen hemma över helgen men ni kan följa oss på Svenska Brottningsförbundets hemsida, länk i menyn till höger. Eller följ oss på Filas officiella OS kval hemsida, där finns förhoppningsvis resultat direkt uppdaterat efter varje match. Klicka på Results-fliken och välj Style – FW och Category – 63 kg för mina reslutat och 72 kg för Jennys. Vi båda tävlar på söndag och Ara på lördag. Ha en bra helg allihopa och lova att hålla alla era tummar på att vi också får det! Take care :)

10 reaktion på “OS-kval i BUL

 1. Hanna

  Du grejjar det här Henna!! Men du grejjade dock inte att se vem som gjorde den rullningen, är ganska så säker på att det är Johanna :P

 2. Karin

  Du kommer att segra, min födelsedag är en turdag för dig!
  Kent passar bra med målad flint, köp vattenfasta färger så sitter det länge kvar :)

 3. Ma

  Ha, ha -- Kent har inte rakat slätt… Men nu skickar jag iväg honom till Luleå o så ses ni ju snart. Å så klart håller alla tummar o tår. Å håller med din första-pappa -- du är alltid bäst!

 4. Rune Pettersson

  Alla i Klippan håller alla tummar vi hittar för Er båda! Blir det någontumme över håller vi den för Ara…

Kommentarer inaktiverade.