Pain is temporary

Posted by in Träning

Just nu är jag mitt uppe i packandet. Min lägenhet kan beskrivas som ett hav av kläder, skor, väskor, sportgrejer, nessesärer, m.m. Jag packar inte bara till Tyskland utan direkt efter EM kommer jag hit och byter väska innan jag drar vidare mot Danmark och Gällivare 😀 Men det ligger i framtiden för imorgon (kl 8 = uppstigning kl 4.30!!!) sätter sig det svenska damlaget på planet mot Dortmund och EM! Det känns inte alls som att det är ett mästerskap vi är påväg mot men den känslan kommer förhoppningsvis när man anländer till hotellet där alla brottare bor och hallen där tävlingarna redan har påbörjats då vi kommer. Shit, detta ska nog bli roligt ändå! Dock är min baksida verkligen inte bra.. 🙁 Jag hoppas på MYCKET, MYCKET adrenalin som förhoppningsvis täcker skadan till en viss del, sen är det bara att stå ut för jag vet att det kommer göra ont! Pain is temporary, isn’t it?

Förra årets EM i Azerbaijan var både upp och ner. Jag åkte ut i andra matchen men Sofia, guld, och Emma, brons, lyckades ta medalj så laget kom inte hem tomhänt ändå 😀

535859

Sofia på prispallen, Emma nybliven bronsmedaljör och Damlaget 2010 😀

100_0195100_0192100_0200

Segermiddagen med den äckliga, gröna, alkoholfria, slajmdrickan! Nån jätteäcklig dricka som man dricker i Azerbaijan, aldrig mer!

Åter till 2011 – Jag och Jenny tävlar på fredag, Ida-T och Victoria Jeppson på torsdag, därför kommer jag nog ha tid att uppdatera minst en gång till innan vi startar då uppladdningen till största del kommer att ske på hotellet. Håll utkik så kommer något inlägg om internet finns 😀 Om inte, wish me luck!