Shopping världen runt :)

Posted by in Återblickar

Igår hade vi vår första träning med Assebassarna och det gick faktiskt bättre än vi förväntade oss. Tekniken fungerade jättebra och matcherna rullade på bra. Tjejerna verkar vara trevliga och schyssta (stavning?) och alla tränar på i vårt tempo. För mig är det hur bra som helst att dom har kommit hit då jag nu har 3-4 st tjejer därifrån i lagom vikt att träna med i ca 2 veckor till, tummen upp för det 🙂 Idag har vi också brottning men endast teknik och efter det ska jag köra dem till shoppingcentret Väla. All sparring som kommer hit brukar åka till Väla och shoppa några gånger när vi har ledigt, fast jag tror att det är ganska dyrt för dem. Hur svårt det än kan vara att tro så har även jag hamnat på några shoppingcenter i mitt liv 😉

DSC01791

Jag och Johanna i Kina

P1070275

Jenny & Sofia i Sydafrika

Spain09 (128)

Lisa, Sandra & Emma i Spanien

DSC01814

Ännu ett shoppingcenter i Kina

Canada 2006 (58)

Lisa, Nanna & Sanne efter en runda i Canada

P8101045

Livan, jag & Lisa på spaning i Turkiet

Ungern 2008 (238)

Nanna tagen på bar gärning i Ungern

Tyskland 2008 (7)

Men i Tyskland brukar det bara bli glasshopping 🙂

Nu måste jag dra så jag inte blir försenad till träningen, återkommer senare i veckan. Tjing!