Silver & Guld + kvalad till GP Finalen!!

Posted by in Tävling

Igår tävlade Jenny och hon tog Sveriges första medalj. Hon gick säkert till final efter att ha besegrat Rumänien och Estland. I finalen stod den regerande världsmästarinnan från Bulgarien för motståndet. Jenken gjorde en bra insats och tog ett silver och kvalade till GP finalen – Great! J Idag var det min tur att slåss om medaljerna. Shit vad nervös jag var innan! När det är årets första viktiga tävling blir jag alltid jättenervös då man inte riktigt vet hur formen är och vart man står, men som tur var rann allt av mig efter första matchen och resten flöt bara på. Jag mötte en Lettiska i första och vann efter en jämn match på 2 perioder. I nästa match hade jag tjejen som jag mötte på VM i bronsmatchen, Marianna Sastinn från Ungern. Det var riktigt skönt att slå henne i årets första tävling då jag vet att hon kommer att jaga mig hela året. I finalen mötte jag Olesya Zamula från Azerbaijan. Jag har mött henne flera gånger förut och denna gången blev det fight, och då menar jag bokstavligen talat fight! Hon var kanske lite övertänd då hon var lite fräck och slog mig med handflatan rakt i ansiktet flera gånger tills domarna varnade henne och gav mig poäng i andra perioden, 2 gånger! Jag var verkligen irriterad men jag är stolt att jag höll mig lugn ända tills det gynnade mig med poäng. Wihoo GuldGuldGuld!

P2110026P2110033P2110035

Dag 1, Jenny och hallen. Tävlingen går i en hall som ska vara uppvärmningshall under VM 2011.

P2120040P2120041P2120045P2120047

Dag 2, jag på prispallen, jag med medaljörerna i min viktklass 63 kg & Jag och vår nyligen uppgraderade olympic domare Djalal Kakavand 🙂

Läs rapporten från tävlingen som våra coacher har skrivit på http://www.swedewrestling.se/. Imorgon tävlar Ida- Theres så vi har ännu en hel dag i hallen innan vi åker hem till Sverige igen.

Nu firar vi med glass, chips & cola innan sängen väntar, God natt!