Sista dagen i Istanbul

Posted by in Tävling

Sista dagen i Istanbul tog Sverige ett till guld genom Ida-Therese Nerell, Grattis! Så duktiga vi var där nere 🙂 Här kommer några bilder från den dagen. Och ett stort tack till alla gratulationer jag fått!

 P2130056P2130055

Medaljörerna & laget 🙂

P2130060P2130059

Efter 3 dagar i hallen var tävlingen äntligen slut, snacka om att arrangörerna drog ut på tiden för att tjäna pengar. Tyvärr fick vi inget lagpris då vi endast var 3 st svenskar och de andra länderna hade fulla lag men om vi också hade haft det hade vi utan tvekan varit med i toppen!

P2130051

Här är den stora VM arenan alldeles intill hallen som vi tävlade i. Förhoppningsvis på återseende tills september. Jag drömde förresten att jag vann VM inatt – i 72 kg 😉 haha!

Denna vecka blir det fokus på träningen. Då vi har träningsläger i helgen kommer alla juniorer (även om jag ännu är junior i 1 år till så räknas jag till seniorerna, fast jag kallas junioren 🙂 ) hit till Klippan. Lägret är inför SM som går nästa helg i Arboga. Tills vidare blir det vardaglig träning och idag ska vi SOK-tjejer träffa kostnissen Stefan som kommer hit till Klippan. Jag gissar att vi ska göra en fettmätning igen och surra lite. Dags för mig att göra nytta, ciaaao!