Sista dagen i Istanbul

Sista dagen i Istanbul tog Sverige ett till guld genom Ida-Therese Nerell, Grattis! Så duktiga vi var där nere :) Här kommer några bilder från den dagen. Och ett stort tack till alla gratulationer jag fått!

 P2130056P2130055

Medaljörerna & laget :)

P2130060P2130059

Efter 3 dagar i hallen var tävlingen äntligen slut, snacka om att arrangörerna drog ut på tiden för att tjäna pengar. Tyvärr fick vi inget lagpris då vi endast var 3 st svenskar och de andra länderna hade fulla lag men om vi också hade haft det hade vi utan tvekan varit med i toppen!

P2130051

Här är den stora VM arenan alldeles intill hallen som vi tävlade i. Förhoppningsvis på återseende tills september. Jag drömde förresten att jag vann VM inatt – i 72 kg ;) haha!

Denna vecka blir det fokus på träningen. Då vi har träningsläger i helgen kommer alla juniorer (även om jag ännu är junior i 1 år till så räknas jag till seniorerna, fast jag kallas junioren :) ) hit till Klippan. Lägret är inför SM som går nästa helg i Arboga. Tills vidare blir det vardaglig träning och idag ska vi SOK-tjejer träffa kostnissen Stefan som kommer hit till Klippan. Jag gissar att vi ska göra en fettmätning igen och surra lite. Dags för mig att göra nytta, ciaaao!

0 reaktion på “Sista dagen i Istanbul

  1. Ciao! Fina bilder! Var ligger denna arena? Ingen vi varit i tidigare, eller hur? Gör nu lite nytta du! ha det! kramisar!

  2. Hmm den ligger typ 10 min från flygplatsen och jättenära det hotellet vi bodde på. Nej jag tror inte vi har varuit där förut men då var jag ju inte inne i den stora hallen, jag kände då inte igen den utifrån. Vi får se när vi kommer dit igen :) Kram