SM genom åren i bilder

Posted by in Återblickar

Just nu sitter jag på tåget från Skåneland med destiantion Arboga. SM helg! Från Gällivare är det jag, Hanna Wennström & Amanda Wikman som tävlar, tråkigt nog är både Johanna & Sofia skadade men dom finns där på plats för att heja på oss 3. Det ska bli roligt att se hur alla står sig efter året som gått och jag hoppas på en helg med fin brottning. Så lycka till allihop! Här kommer lite bilder från SM, från 2005 då jag gjorde mitt första SM tills det senaste SMet i Eslöv 2010 🙂

USM i Gällivare 2005, som jag hade lägtat att få vara med på SM och på hemmaplan också! I finalen fick jag däng av klubbkompisen Hanna (som stannade på 48 medans jag blev en 63a) men jag var nog nöjd med silver ändå, kolla in vilken liten sparv jag var 😉 Och bilden på superlyckliga Larssa! :

KopiaPICT0138mats bilder från sm 134

USM 2006 i Hästveda, mitt första SM guld – Så glad jag såg ut va!? Och vilket härligt gäng vi var då, det var tider 🙂 :

Klippan 05 & 06 (47)Klippan 05 & 06 (42)

USM 2007 i Fagersta, mitt andra SM Guld :

USM & JSM 2007 (79)USM & JSM 2007 (58)

U & JSM i Arboga 2008, jag vann i båda kategorierna och fick revanch på Evelina Gryvik som slog mig i mitt första Senior SM i Vinslöv där jag tog silver, bilden är från Arboga : 

SM 2008

2009 SM i Stockholm, mitt första Senior SM Guld. Mamma, Kent, Livan (som toppar pyramiden) och några bekanta dök upp som supporters i hallen precis innan min första match, så överraskad jag blev! Här är 2 bilder på hela gänget, gud det känns som evigheter sedan :

008 - Kopia (2)

2010 SM i Eslöv, jag vann igen men årets roligaste vad Hanna (till höger på bilden). Hon bestämde sig för att göra lite SM comeback efter 1 års vilande från all träning. Hon sattes på hårdträning i 2 veckor innan hon gick upp på match. Hanna överraskade oss alla med sin tekniska brottning och ett silver gav henne lite kämpaglöd och suget efter revanch finns ännu kvar för ihelgen ställer hon upp igen för att jaga guldet.

P2270048

Det var världens längsta inlägg, sitter på ett tåg som sagt.. Vi ses i Arboga 🙂

Missa inte websändningarna från SM förresten: http://www.brottning.tv/