Sparring från Azerbaijan

Posted by in Träning

Alla har sagt det men jag säger det ändå, Solsidan is the shit! Tänk när vi sitter där, gamla med våra barnbarn och Solsidan dyker upp i rutan, en klassiker säger jag bara 🙂 Min söndagskväll har alltså spenderats i soffan där jag har grävt ner mig med kuddar, täcke, datorn och tv-kontrollen. Det är mer än välbehövligt då helgen har varit minst sagt hektisk! Så fort jag har kommit innanför dörren på kvällen eller mellan passen så har jag slängt mig i sängen, sovit som en stock, vaknat, upp och iväg igen. Men imorgon har vi vilodag och jag ska göra så gott som ingenting!

Dock blir inte vilan långvarig då ny sparring har sökt sig till Klippan. Denna gången är det 8 st tjejer (tror fler kommer) från Azerbaijanska landslaget som ska träna med oss. Jag vet inte riktigt hur länge de ska stanna men jag hoppas att det ska fungera bra. En av dem är fighter-tjejen som jag mötte i finalen i Turkiet så det ska bli trevligt att fightas med henne varje dag 😛 Om vi gillar att träna med dem kanske vi stannar på läger i Azerbaijan när vi åker dit på GP finalen senare iår. Och ja, vi ska vara försiktiga! Träningslägret i helgen har förresten inte gått i allra bästa riktning. En tjej fick armbågen ur led och fick åka ambulans in till Helsingborg, hon kom tillbaka med gips, en annan tjej trodde hon brutit foten så ambulansen kom på besök igen, en till tjej skadade knäet och såklart uppkom några småkramper här och där. Hoppas ni snabbt blir hela igen och kan komma tillbaka på mattan så fort som möjligt!

Klippan 08 038Klippan 08 041Klippan 08 047

Några riktigt gamla bilder från 2008 då vi var här i Klippan och sparrade med internationellt motstånd i samband med tävlingen Klippan Lady Open 🙂 1 – Carro & Larssa. 2 – Lisa & Jana. 3 – Jag och motståndarens rumpa.

Nu ska jag kolla på Will Smith i antingen Hancock eller Hitch, han är braaa! (med skånskt uttal) 

På återseende..