Stolt att representera Gällivare

Posted by in Träning

En helg i Stockholm är precis slut och nu börjar de sista månaderna av träning mot Rio. Det är egentligen nu det roliga börjar! Träningsläger med mycket sparring, tuffa träningsmatcher, rolig sommarträning, utmaningen att skapa en perfekt form och känsla. Det är verkligen vad man lever för under dom där tunga vintermånaderna i träningslokalen. 

Här spenderades många av mina pass i Gälka, på LKABs gym. Litet trevligt ställe och alltid någon att surra med, i en lokal där allt nödvändigt finns?? Och på tal om trevligt måste jag berömma Gällivareborna och berätta att vart jag än gick i Gällivare, Alla Tiders, Åhlins, Ica, gymmet, frukost hos Företagsbolaget, ja vart som helst, fick jag gratulationer, lyckönskningar, uppskattande ord och pepp till OS. Snacka om att ett helt samhälle kan få en att känna sig uppskattad och stöttad. GRYMT GÄLLIVARE! Det är stort och jag blir så stolt över er! Ni gör stor skillnad för mig personligen och för staden i helhet med en liten, liten kommentar som sprider så mycket glädje. Nu känner jag mig grymt peppad på att sprida denna norrländska äkta glädje vidare på mattan i Rio. Tusen tack för stödet!? 

Idag är vi påväg till Bulgariska bergen för ett träningsläger. Jag är ganska peppad då det senaste brottarlägret jag var på var i juli 2015. Uppdaterar er om hur det går där senare?