Wish me luck!

Posted by in Tävling

Jag har lovat Roy uppdatering med bilder om det fanns internet och jag håller vad jag lovar! Nätet där uppe på 4e våningen där vi bor är sämst så nu sitter vi nere i matsalen på 1a våningen. Vi bor på samma hotell som jag har bott på varje gång  jag har tävlat här i Istanbul, detta blir min 3e gång på hotel Adela. Jag bodde här på UEM 2006 och JVM 2008 också. Egentligen skulle vi vara 5 st tjejer här nu men 3 st har skadat sig vilket gör att jag och Jenny är här ensamma med cocaherna Fari och Patrik och domaren Djalal. Imorgon kommer Ida-Theres också hit och vi ska göra vårt bästa för att försvara de svenska platserna. I eftermiddag ska Jenken väga in och imorgon går hon upp på mattan, medan jag väger in imorgon eftermiddag och tävlar på lördag.

 P2090004

Jenken kör situps på Kastrup 🙂

P2090007

Fari hade lite problem att få in hörlurarna i öronen på planet 😛

P2090010P2090011

Jenken & Jag nyanlända på hotellet 🙂

P2100016

Jag hittade mosken vart oljudet kl 5.00 på morgonen kom ifrån!! Vi letade öronproppar i mataffären men människorna här är så sjukt dåliga på engelska att vi inte hittade några. Att dom sen inte ens fattar teckenspråk är ju ett annat problem…

Kl 15 ska vi åka till hallen och jag ska träna lite lätt innan Jenny ska väga in. Jag har varit i 2 olika hallar här i Istanbul och jag vet inte vilken det är denna gången men jag hoppas att det är en bra hall då vi ska tillbringa 3 dagar där inne. Nästa uppdatering kommer nog först efter vi har tävlat klart – Nu köööööör vi!